Workshop GBT Cluj Napoca 20.10.2023

Viitorul suntem noi! Impreuna!

Dacă nu funcționează formularul, vă rugăm să ne trimiteți pe Instagram în privat un mesaj cu toate detaliile cerute în formular și vă vom trece noi pe lista de înscriși. Mulțumim de înțelegere!

Workshop-ul va avea loc pe 20.10.2023 în Cluj-Napoca, în intervalul orar 11:00-15:00. Locația exactă va fi comunicată participanților după înscriere.

Locuri limitate: 12 (au prioritate medicii rezidenți)

Curs teoretic și practic în care se va prezenta metoda de actualitate, modernă, de igienizare profesională – GBT – care pune accent pe eficientizarea procedurii (mai puțin timp alocat) și pe invazivitate minimă (de exemplu, detartrajul e ultima etapă din protocol, nu prima).

Guided Biofilm Therapy (GBT) reprezintă o procedură de actualitate ce optimizează rezultatele igienizării dentare. 

Acest concept presupune acționarea asupra plăcii bacteriene evidențiate cu ajutorul revelatorilor de placă, utilizând dispozitivul AIRFLOW® dezvoltat de EMS.

De asemenea, participanții au ocazia să descopere dispozitivele PERIOFLOW® și PIEZON®, al căror design a fost creat pentru igienizarea șanțurilor gingivale, a pungilor parodontale și pentru îndepărtarea tartrului dentar.

Workshop-ul va consta într-o parte teoretică în care se va prezenta conceptul GBT și toate instrumentele și echipamentele necesare la implementarea acestuia. În partea practică, fiecare participant va utiliza aparatul Master Prophylaxis, la care se conectează dispozitivele AIRFLOW®, PERIOFLOW® și PIEZON® și va realiza protocolul GBT.

Pe lângă managementul biofilmului oral și al tartrului dentar, temele abordate includ și prevenția afecțiunilor periimplantare și utilizarea pulberilor de profilaxie.

Tehnologia GBT este dezvoltată de EMS, companie elvețiană producătoare de echipamente medicale premium.

Pentru mai multe informații referitoare la GBT și EMS, poți accesa: https://www.ems-dental.com/ro

Speaker: Dr. Gabriel Toma

Trainer Swiss Dental Academy”