WORKSHOP SCANARE INTRAORALĂ

Viitorul suntem noi! Impreuna!

Dacă nu funcționează formularul, vă rugăm să ne trimiteți pe Instagram în privat un mesaj cu toate detaliile cerute în formular și vă vom trece noi pe lista de înscriși. Mulțumim de înțelegere!

OTMD vă propune un workshop de actualitate, de interes general – workshop de scanare intraorală cu scannerul TRIOS de la 3shape (unul din ultimele modele) – vezi mai multe detalii despre workshop mai jos.

Când?

Pe 19 februarie, de la 11:00 la 15:00 (în 4 grupe de câte 4 persoane la fiecare oră – în total 16 locuri)

Cât costă?

Participarea este gratuită, dar au prioritate MEMBRII OTMD și, ulterior, REZIDENȚII LA PROTETICĂ. Pentru a participa la workshop, este OBLIGATORIE participarea la evenimentul Dentistry and Wine 11 – Digital is the new black, ce se va desfășura pe 18 februarie de la ora 19:00. Pentru a deveni membru, accesează acest LINK.

Unde?

Workshop-ul va avea loc în București, sector 3 – locația exactă va fi comunicată participanților în privat.

Cum mă înscriu?

Completând formularul de mai sus.

Susținem ideea de „learning by doing”. Marele defect al învățatului este lipsa practicii. Din cursuri reținem aproximativ 30% din informații, poate chiar mai puțin. În momentul în care aplicăm ce am învățat putem crește semnificativ acel procent, iar când ajutăm alte persoane să învețe sau să înțeleagă niște aspecte, procentul de reținere ajunge la 80-90%.

Asta ne dorim să aibă loc în cadrul workshop-ului, aplicarea în clinica noastră a noțiunilor amintite la curs și ajutorul reciproc pentru a scana corect și eficient fie unul din colegii noștri voluntari fie modele printate având diferite situații clinice, de la o simplă preparație sau un implant la cazuri mai dificile precum o reabilitare maxilară totală cu pierderea stopurilor ocluzale.

*Workshop-ul nu este despre preparații dentare, ci despre cum scanăm diferitele situații clinice. În viitor vom organiza un curs de protetică digitală unde vom prezenta atât partea de șlefuire în anumite cazuri clinice cât și amprentarea digitală a acestora.

Mulțumim Dentotal pentru sprijinul constant în ajutarea comunității de tineri medici dentiști din România!

De asemenea, mulțumim și partenerilor noștri : ClearCorrect, Straumann, EMS România.

Ne vedem la workshop!