WEBINAR Cum aleg implantul perfect? Ce criterii iau în calcul? 4 MARTIE 2024, ORA 20, ONLINE

Viitorul suntem noi! Impreuna!

Dragi colegi,

Ne dorim să contribuim la sprijinirea educației tinerilor stomatologi din întreaga țară prin proiectele noastre și avem în plan să organizăm în curând evenimente fizice și în alte orașe în afară de București.

Până atunci, vă invităm la un curs online gratuit de mare interes pentru cei care plănuiesc să practice implantologia sau practică deja însă nu au claritate privind alegerea implantului: Cum aleg implantul perfect? Ce criterii iau în calcul?

Cursul va fi susținut de domnul Prof. Dr. Mihai Juncăr, profesor universitar în cadrul Facultății de Medicină Dentară din Oradea, medic primar chirurgie orală și maxilo-facială, având peste 15 ani de activitate clinică. Mai multe despre domnul Prof. Juncăr – vezi mai jos.

Dată: 4 martie 2024, începând cu ora 20:00
Înscriere: completează formularul de mai sus
Cost: gratuit
După înscriere, participanții vor primi link-ul de conectare.

Mai multe detalii despre curs chiar din partea Domnului Prof.: Decizia de a alege un anumit sistem de implanturi nu este ușoară, iar fiecare furnizor încearcă să-și laude propriul sistem de implanturi. Dacă ești singur în cabinet decizia este doar a ta ca și medic, dacă lucrezi într-o clinică probabil că sunt folosite mai multe sisteme de implanturi. Indiferent de situația în care ne găsim decizia finală aparține de cele mai multe ori medicului. Vă propun să avem o discuție despre criteriile de alegere a unui sistem de implanturi astfel încât acesta să ne confere siguranță, predictibilitate și într-un final încredere. Doresc să vă prezint și concluziile la care am ajuns eu după ce am folosit mai mult de 10 sisteme de implanturi dentare pe parcursul a peste 17 ani de activitate clinică. De asemenea vom discuta și anumite cazuri clinice și limitările pe care un anumit implant le poate prezenta.

Dată: 4 martie 2024, începând cu ora 20:00
Înscriere: completează formularul de mai sus
Cost: gratuit
După înscriere, participanții vor primi link-ul de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Echipa OTMD
Orientare. Dezvoltare. Networking.
Viitorul suntem noi! Împreună!

Mihai Juncar este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj Napoca promoția 2006 Stomatologie și 2010 Medicină Generală. Ca urmare a concursului de rezidențiat, începe cariera de medic rezident în cadrul Clinicii de Chirurgie Orală și Maxilo-Facială din Cluj Napoca, iar începând cu anul 2008 debutează ca și cadru universitar în cadrul UMF ”Iuliu Hațieganu” la disciplina Chirurgie Orală și Maxilo-Facială. Cariera universitară a avut o traiectorie ascendentă cu numeroase articole și studii publicate în reviste de specialitate pe plan internațional fapt cere i-a permis să evolueze la gradul didactic de profesor universitar la disciplinele de chirurgie orală și maxilo-facială și patologie orală și conducător de doctorat.
Activitatea medicală a debutat din perioada de rezidențiat, prin abordarea unei patologii variate din sfera chirurgiei orale și maxilo-faciale. Reabilitarea implanto-protetică a început să-i fie o preocupare încă din anul 2008 când a început să realizeze primele implanturi dentar însoțite sau nu după caz și de metode de reconstrucție osoasă sau a țesuturilor moi. Pe parcursul activității sale clinice a utilizat mai multe sisteme de implanturi dentare, astfel a putut să-și formeze o părere despre fiecare sistem utilizat bazată pe experiența practică cu acel sistem. Pentru a reda calitatea vieții pacienților care i-au cerut ajutorul Mihai Juncar a utilizat inclusiv metode reconstrucție osoasă cu grefă de creastă iliacă sau implanturi personalizate cum ar fi cele subperiostale dar și alte tipuri. În jurul său Mihai Juncar a promovat și susținut o echipă întreagă de specialiști pe multiple ramuri ale medicinei dentare împreună cu care în anul 2017 a fondat o clinică multidisciplinară, care până în prezent a ajuns un punct de referință local.