Solicitare sprijin realizare lucrare licență/doctorat

Organizația Tinerilor Medici Dentiști

Avem bucuria să vă anunțăm în legătură cu beneficiile pe care le au medicii rezidenți și studenții la medicină dentară la centrele de radiologie FM MEDIDENT, respectiv:

  • Toți medicii rezidenți și studenții la medicină dentară beneficiază de gratuitate la serviciile de radiologie și CBCT în baza carnetului de rezident/student.
  • Doctoranzii care au nevoie de sprijin cu servicii de radiologie, CBCT, scanare intraorală sau orice alte servicii aflate în portofoliul FM Medident în realizarea lucrării de doctorat pot beneficia de gratuitate în contextul în care posibilitatea centrelor permite acest lucru.
  • De asemenea, studenții din ani terminali care au nevoie de sprijin cu servicii de radiologie, CBCT, scanare intraorală sau orice alte servicii aflate în portofoliul FM Medident în realizarea lucrării de licență pot beneficia de gratuitate în contextul în care posibilitatea centrelor permite acest lucru.

Pentru a beneficia de acest sprijin, vă rugăm să completați formularul de mai jos.

Ne bucurăm că putem să venim întâmpinarea nevoilor voastre pentru astfel de aspecte științifice și vă încurajăm să apelați la noi sau partenerii noștri pentru alte întrebări sau nelămuriri.

Cu considerație și simpatie,
Echipa OTMD
Orientare. Dezvoltare. Networking.
Viitorul suntem noi! Împreună!