Cariera de medic stomatolog în Franța (înregistrarea evenimentului- disponibilă gratuit)

Viitorul suntem noi! Impreuna!

Vă mulțumim că ați participat la eveniment, iar pentru cei care nu au putut ajunge, vă invităm să urmăriți prezentarea pe care a ținut-o Elena în cadrul Dentistry and Wine, ediția #23. 🍷

Completează formularul de mai jos pentru a primi acces la înregistrare gratuit: ⤵️

În România, avem de 3 ori mai mulți absolvenți în medicina dentară decât media Uniunii Europene, iar majoritatea stomatologilor sunt concentrați în capitală și orașele mari, ceea ce duce la o supraaglomerare în aceste locuri.
În această situație, din ce în ce mai mulți stomatologi au plecat să lucreze precum stomatologi în străinătate, printre țările cele mai căutate fiind Franța, deoarece este o țară cu cerere foarte mare de profesioniști în domeniul nostru.
Dar cât de greu este să găsești un loc în care să lucrezi? În ce orașe poți lucra? Cât câștigi și cât de scumpă e viața acolo? Cum obții certificatul de liberă practică și cât de greu de obținut este? Aceste puncte importante vor fi abordate în cadrul prezentării doamnei Elena Ocheană.
Elena este consultant în recrutare medicala la Jobergroup, lider pe piața de recrutare a medicilor din Franța. A ajutat și pregătit zeci de medici stomatologi să lucreze în Franța în ultimii ani, dând dovadă de seriozitate și promptitudine în această direcție.