Dentistry&Wine #24

Viitorul suntem noi! Impreuna!

Dacă nu funcționează formularul, vă rugăm să ne trimiteți pe Instagram în privat un mesaj cu toate detaliile cerute în formular și vă vom trece noi pe lista de înscriși. Mulțumim de înțelegere!

Dragi colegi,

Avem plăcerea să vă invităm la cea de-a 24-a ediție a programului Dentistry and Wine – întâlniri informale ale comunității de stomatologi.

Înscrieri: vezi mai jos

La a 24-a ediție a evenimentului, invitatul special, Domnul Dr. Sebastian Șoicu va aborda subiectul – Dileme chirurgicale și protetice în tratamentul implantologic al edentației parțiale. Implantologia orală se adresează, în ultimii ani, unui număr tot mai mare de pacienți și este practicată de tot mai mulți medici.

Dacă în trecut se discuta în primul rând despre designul și osteointegrarea implanturilor, în zilele noastre, pe lângă integrarea tehnologiei digitale în practica zilnică, au apărut alte dileme, care ne influențează activitatea curentă:

–   Eficientizarea etapelor de tratament chirurgical și protetic în acord cu nevoile pacientului, fără a afecta calitatea rezultatului final, luând în considerare tehnica chirurgicală, materialele folosite, numărul de programări, morbiditatea și costurile;

–   Clasica dispută între înșurubare și cimentare este completată de apariția unei forme noi de retenție, și anume cea conometrică;

–   Sunt bonturile protetice individualizate cea mai corectă soluție de tratament sau putem utiliza cu succes și anumite bonturi standard prefabricate?

Scopul acestei prezentări este acela de a aduce în discuție o parte din aceste dileme, din perspectiva clinicianului care dorește tratamente de cea mai bună calitate și cu prognostic cât mai bun pe termen lung pentru pacienții săi.

Domnul Dr. Sebastian Șoicu este membru al Academiei Europene de Estetică Dentară, coautor al cărții ”Bazele Clinice și Tehnice ale Protezării Fixe”, medic primar stomatologie generală, doctor în științe medicale, absolvent al multiplelor cursuri de implantologie orală și medic stomatolog în cadrul Clinicii Dental House din Pitești.

Ulterior prezentării și sesiunii de întrebări și răspunsuri, rămânem în continuare pentru povești, dezbateri, voie bună și, nu în ultimul rând, un vin bun.

Când?

Pe 14 martie, începând cu ora 18:30.

Unde?

Dr. Fisher Dental Lab (Bd. Lacul Tei, nr. 1bis).

Cât costă?

Accesul este liber.

Înscrieri: vezi mai jos

Vă mulțumim pentru atenție și vă dorim o zi frumoasă în continuare!

Cu considerație și simpatie,

Echipa OTMD 

Orientare. Dezvoltare. Networking.

Viitorul suntem noi! Împreună!