Diagnosticul și Planificarea tratamentului Implanto-protetic în zona frontală

Organizația Tinerilor Medici Dentiști

DATĂ: 9 APRILIE

LOCAȚIE: Sediul Megagen – str. Delea Nouă nr. 38, sector 3

Interval orar: 10:00-15:00

Număr locuri: 11 de locuri

Taxă participare:  980 RON / 200 EURO

Modalitate desfășurare:

OTMD în parteneriat cu Megagen vă prezintă workshop-ul “Diagnosticul și Planificarea tratamentului Implanto-protetic în zona frontală”.

Tematica:

  1. Diagnosticul în planificarea tratamentului implanto-protetic în zona frontală: tipul patului osos receptor, elemente de ocluzologie etc.;
  2. Tehnici de extracție și temporizarea extracției;
  3. Planificarea tratamentului implanto-protetic în zona frontală: stabilire tip lucrare, stabilire poziție și elemente lucrare protetică, stabilire număr, poziție și dimensiuni ale implanturilor etc.
  4. Protezarea provizorie în implantologie.
    Abordare:
    Toate temele – parte teoretică. Parte practică – protetica pe implanturi și provizarea provizorie.

Lectori

Conf. Univ. Dr. Mihai Săndulescu

DETALII:

Conf. Dr. Mihai Săndulescu este membru fondator al Societății Internaționale de Medicină și Chirurgie Regenerativă, și este membru în colectivele editoriale a 7 jurnale științifice. Este autor și coautor la peste 50 de articole științifice publicate în jurnale de profil din țară și din străinătate. Conform Google Scholar (scholar.google.com) articolele sale au fost citate de 78 de ori în alte lucrări științifice, având un Index Hirsch de 5. A prezentat peste 30 de lucrări științifice la congrese naționale și internaționale, iar trei dintre acestea au fost premiate.

Conf. Dr. Mihai Săndulescu a absolvit Facultatea de Medicină Dentară a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București în anul 2005. Este medic primar în specialitatea chirurgie dento-alveolară, Doctor în Științe Medicale în domeniul medicină dentară, și a absolvit programul de Master în implantologie orală în cadrul aceleaiași universități. În prezent este cadru didactic al Facultății de Medicină Dentară a UMF Carol Davila București, având funcția de Conferențiiar în cadrul Disciplinei Terapie Implanto-Protetică. În afară de activitatea didactică și științifică, își desfășoară activitatea clinică în cadrul Dental Concept Studio, clinica stomatologică înființată împreună cu colegul său Dr. Cristian Rotaru, medic specialist chirurgie orală și maxilo-facială.

INSCRIERI: