Oportunitate intrare în YDA și academia Dentsply

Organizația Tinerilor Medici Dentiști

Pentru cei care sunt pasionați de partea aceasta de predare și/sau cercetare, în zilele de 22 iunie și 23 iunie, o să fie câte o sesiune de „recrutări” pentru domeniile Endodonție și Restaurări la sediul Dentsply (Strada Vulturilor, nr 98A, București).

Cei care doresc să intre în acest program vor trebui să prezinte timp de maxim 15 minute un caz clinic și să adauge și noțiuni teoretice. Astfel:

22 iunie – Endodonție, intervalul orar 14:00-18:00

23 iunie – Restaurări, intervalul orar 12:00-16:00

Nu există limite minime de intrare în program și nici limite de subiecte de abordat (bineînțeles, trebuie să fie din sfera Restaurărilor și a Endodonție). Puteți aplica la ambele domenii. Dacă au avut posibilitatea de a lucra pe pacienți, pot aplica chiar și studenții.

Cazul clinic poate include radiografii/poze/filmulețe. Prezentarea poate fi sub formă de PPT/Canva sau orice alt program de prezentare.

După prezentare, reprezentați Dentsply și OTMD vor acorda feedback și vor da detalii și instrucțiuni legate de următorii pași.

Atenție!!! Este strict adresat membrilor OTMD.

Cei care doresc să aplice, vă rog să completeze formularul de aici:

Pentru Endodonție, recrutările au loc marți, 22 iunie, în intervalul orar 12:00-16:00 Pentru Restaurări, recrutările au loc miercuri, 23 iunie, în intervalul orar 12:00-16:00