OFER JOB

Organizația Tinerilor Medici Dentiști

Este cunoscut faptul că poate fi incredibil de dificil găsirea unui job în primii ani din cariera de medic stomatolog.

De asemenea, observăm că există numeroase clinici în căutare de colaboratori. 

Așadar, pentru a ajuta tinerii medici stomatologi și studenții la medicină dentară care doresc să meargă în practică, lansăm inițiativa DENTAL JOBS, care vizează facilitarea procesului de angajare atât pentru tinerii medici și studenții la medicină dentară, cât și pentru cabinetele și clinicile care sunt în căutare de angajați.

Ce facem concret?

Medicii stomatologi și studenții interesați de colaborare vor completa formularul dedicat pe pagina www.otmd.ro/caut-job în care vor răspunde la câteva întrebări și vor încărca CV-ul lor, iar noi vom trimite lista cu cei care au aplicat cabinetelor și clinicilor care sunt în căutare de colaborări și au completat formularul de pe această pagină. 

De asemenea, vom actualiza odată la 2 săptămâni lista cabinetelor și clinicilor care caută colaborări pe pagina www.otmd.ro/dental-jobs

Ce trebuie să faci dacă ești în căutare de colaboratori pentru cabinet sau clinică?

Completează formularul de pe această pagină și vei primi odată la 2 săptămâni lista cu medicii și studenții care sunt în căutare de colaborări. De asemenea, clinica/cabinetul va fi adăugat/ă pe www.otmd.ro/dental-jobs . Vom elimina clinica de pe site și nu îți vom mai trimite mail-uri cu listele de medici/studenți în momentul în care soliciți să te eliminăm de pe listă printr-un mail la office@otmd.net .

Sperăm ca acest proiect să fie de ajutor și cât mai mulți medici și studenți să își găsească locul în cabinetul sau clinica potrivit/ă.

Mult succes!

Click or drag a file to this area to upload.