Cele mai noi oportunități de la OTMD!

Viitorul suntem noi! Impreuna!

Dragi colegi,

Avem bucuria să vă punem la curent cu activitățile și oportunitățile oferite de OTMD pentru perioada următoare. Sunt foarte multe lucruri de comunicat, care sunt de maxim interes din punctul nostru de vedere, așa că vă încurajăm să vă înarmați cu răbdare pentru a parcurge tot mesajul nostru.

  1. Full Day Implantology Lecture – pe 25 mai 2024 (sâmbătă) la CCIB (strada Ion Ghica, nr. 4)

Cine sunt speakerii și ce subiecte abordează?

Prof. Dr. Angelo Cardarelli – I-ON Conical connection : from the single crown to full arch rehabilitation

Dr. Ciprian Căpraru – Particularitățile proteticii pe multiunituri

Înscrieri și mai multe detalii: https://otmd.ro/full-day/ (sau click pe poza de mai jos)

2. Ești medic stomatolog și cauți o clinică / un cabinet în care să lucrezi? Ai o clinică / un cabinet și cauți un medic stomatolog colaborator sau asistentă sau recepționistă?

Ei bine, pentru astfel de nevoi am conceput proiectul DENTAL JOBS , care se va organiza în data de 26 aprilie 2024 la CCIB (Camera de Comerț și Industrie a Bucureștiului – strada Ion Ghica, nr. 4) . Intrarea este gratuită. Află mai multe aici: www.otmd.ro/dental-jobs (sau dă click pe poza de mai jos)

3. Ne bucurăm să anunțăm calendarul de evenimente Dentistry and Wine pentru perioada următoare. Vă puteți înscrie la Dentistry and Wine #24 cu Dr. Sebastian Șoicu – care va avea loc pe 14 martie de la ora 18:30 la Dr. Fischer Dental Lab aici: https://otmd.ro/dw24/ (sau click pe poza de mai jos) .

4. În profesia de medic stomatolog, în majoritatea cazurilor, banii câștigați sunt direct proporționali cu munca efectuată. În cazul în care ne accidentăm sau ne îmbolnăvim și nu mai putem lucra, nu mai avem o sursă de venit din direcția aceasta (doar în contextul în care suntem angajați și intrăm în concediu medical – dar și aici câștigul este direct proporțional cu salariul declarat – de multe ori, minim pe economie, pentru a putea fi plătitori de impozit pe venit și nu profit). Există, totuși, și alte soluții decât să fim angajați – asigurările private – care pot să ne asigure compensații în cazul în care nu mai putem lucra, fără să fim neapărat angajați. Dacă vreți să aflați mai multe informații despre această soluție, completați formularul de aici: www.otmd.ro/asigurari

5. Pentru cei care nu au putut ajunge la prezentarea „Cariera de medic stomatolog în Franța”, dar sunt interesați de acest subiect, vă invităm să completați formularul de aici: https://otmd.ro/record-event (sau click pe poza de mai jos) pentru a primi acces gratuit la înregistrare.

6. Dorim să le mulțumim partenerilor noștri care ne sprijină activitatea și, implicit, dezvoltarea comunității de tineri medici stomatologi din România. Viitorul suntem noi! Împreună!

Dentsply Sirona

AB Dental

Haleone

EMS Dental

Blancone

Dr. Fischer Dental Lab

Club antreprenor

Doza de business

Vision Crafters

CCIB

7. Vă recomandăm Workshop-ul intensiv de comunicare în stomatologie, care va avea loc pe 16 martie 2024. Vezi mai multe detalii și profită de oferta last minute pentru medici și studenți: https://businessdose.eu/workshop-comunicare/ (sau click pe poza de mai jos)

8. Căutăm colegi care să ne ajute în organizarea activităților frumoase dedicate comunității de tineri medici stomatologi și studenți la medicină dentară. Hai alături de noi precum voluntar OTMD: https://otmd.ro/voluntari-otmd (sau click pe poza de mai jos)

Gata, cam atât pentru astăzi. Revenim și cu alte informații de interes în curând! Stay tuned!

Instagram OTMD: https://www.instagram.com/weareotmdro/

Facebook OTMD: https://www.facebook.com/weareotmd

Linkedin OTMD: www.linkedin.com/company/otmd

E-mail OTMD: office@otmd.net

Mulțumim pentru atenție și vă dorim zi superbă în continuare!

Echipa OTMD

Orientare. Dezvoltare. Networking. Viitorul suntem noi! Împreună!