Dentistry & Wine #9

Viitorul suntem noi! Impreuna!

Avem plăcerea să vă invităm la cea de-a 9-a ediție a programului Dentistry and Wine – întâlniri informale ale comunității de stomatologi.

La fiecare întâlnire avem onoarea să primim un speaker drept invitat special, care abordează subiecte atât din sfera stomatologiei directe (endodonție, parodontologie, ortodoție, estetică, implantologie etc), dar și din domenii conexe (psihologie, marketing, recrutare, vânzări etc).

Ulterior prezentării și sesiunii de întrebări și răspunsuri, rămânem în continuare pentru povești, dezbateri, voie bună și nu în ultimul rând un vin bun.

La a 9-a ediție a evenimentului, invitatul special ne va povesti în cadrul prezentării sale – “ABC-ul în ortodonție – sfaturi la început de drum” – despre etapele principale în carieră de medic ortodont și despre tehnicile principale ale ortodonției de bază. De asemenea, Mihai va aborda un prognostic asupra viitorului ortodonției și va recomanda participanților cursuri utile și educative raportat la nivelul de pregătire.

Speakerul acestei ediții este Dr. Mihai Gavrilescu, medic specialist și Clear Aligners Key Opinion Leader.

Când?
Pe 28 ianuarie noiembrie, începând cu ora 18:45.

Cât costa?
Prima participare la un eveniment Dentistry and Wine este gratuită. Ulterior, taxa de acces la eveniment este de 70 lei, însă membrii OTMD au acces gratuit. De asemenea, locurile sunt limitate, iar membrii OTMD au prioritate.
Înscrieri Dentistry and wine 9: completează formularul de mai sus.

Pentru a va înregistra precum membru, accesați: https://otmd.ro/devino-membru

Vă mulțumim pentru atenție și vă așteptăm cu drag!