DENTISTRY AND WINE #31

Viitorul suntem noi! Impreuna!

Avem plăcerea să vă invităm la cea de-a 31-a ediție a programului Dentistry and Wine – întâlniri informale ale comunității de stomatologi. 
 
Înscrieri: completează formularul de mai sus. 
 
La a 31-a ediție a evenimentului, invitatul special, domnul dr. Cosmin Anitoiu va aborda subiectul – “Setul de investigațiii și protocol de lucru în tratamentele stomalogice interdisciplinare”. 
 
Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila în anul 2016, dr. Cosmin Anitoiu și-a limitat practica la Protetică și terapie restauratoare. Și-a continuat dezvoltarea profesională cu studii postuniversitare în cadrul programului Dawson Academy, deoarece consideră că ocluzologia este cheia în succesul pe termen lung al unui tratament complex. 

Dr. Cosmin Anitoiu consideră că succesul unui tratament este garantat de către o echipă medicală performantă susținută de tehnologie medicală performantă, motiv pentru care atât pregătirea profesională cât și abordarea cazurilor multidisciplinare sunt realizate în echipă și cu ajutorul tehnologiilor medicale moderne. 

Atenția la detalii l-a determinat să-și desfășoare practica utilizând sisteme de mărire, iar în ultimii 5 ani utilizează în tratamentele sale exclusiv microscopul operator.  

Ulterior prezentării și sesiunii de întrebări și răspunsuri, rămânem în continuare pentru povești, dezbateri, voie bună și, nu în ultimul rând, un vin bun. 
 
Când? 
Pe 8 iunie 2024. 
 
Unde? 
Dr. Fisher Dental Lab (Bd. Lacul Tei, nr. 1 bis), București. 
 
Cât costă? 
 
Accesul este liber. 
 
Înscrieri: completează formularul de mai sus. 
 
Cu considerație și simpatie, 
Echipa OTMD 
Orientare. Dezvoltare. Networking. 
 
Viitorul suntem noi! Împreună!