DENTISTRY AND WINE #30

Viitorul suntem noi! Impreuna!

Avem plăcerea să vă invităm la cea de-a 30-a ediție a programului Dentistry and Wine – întâlniri informale ale comunității de stomatologi.

La a 30-a ediție a evenimentului, invitatul special, Domnul Dr. Sorin Sîrbu va aborda subiectul – “The naked truth about endodontics.”

În cadrul acestei întâlniri, veți descoperi informații esențiale și uneori mai puțin cunoscute despre tratamentul și retratamentul endodontic.Pe lângă explorarea diverselor etape ale endodonției, ale tehnicilor si al instrumentarului disponibil, ne vom opri și asupra posibilelor complicații care pot apărea în cursul acestor proceduri delicate.

 Dr. Sorin Sîrbu, expert în endodonție și radiodiagnostic maxilofacial, aduce o vastă experiență și o pasiune neîntreruptă pentru îmbunătățirea practicii dentare. Absolvent al UMF “Carol Davila” București, cu un Master în Endodonție, el își împărtășește cunoștințele și abilitățile dobandite la nivel internațional, ca și KOL pentru Sybron Endo între 2008 și 2015 și ulterior pentru VDW și Septodont. În prezent, combină activitatea în propria sa clinică din București cu colaborările cu diverse clinici.

 Ulterior prezentării și sesiunii de întrebări și răspunsuri, rămânem în continuare pentru povești, dezbateri, voie bună și, nu în ultimul rând, un vin bun.

Când?
Pe 22 mai 2024.

Unde?
Dr. Fisher Dental Lab (Bd. Lacul Tei, nr. 1 bis), București.

Cât costă? 

Accesul este liber.

Cu considerație și simpatie,
Echipa OTMD
Orientare. Dezvoltare. Networking. 

Viitorul suntem noi! Împreună!