DENTISTRY AND WINE #26

Viitorul suntem noi! Impreuna!

Avem plăcerea să vă invităm la cea de-a 26-a ediție a programului Dentistry and Wine – întâlniri informale ale comunității de stomatologi. 

La a 26-a ediție a evenimentului, invitatul special, Domnul Dr. Paolo di Francesco va aborda subiectul – ” Digital Implantology / the new standard ” care explorează revoluția digitală în implantologie, evidențiind precizia, eficiența și predictibilitatea pe care le aduce această tehnologie. Discutăm primii pași în realizarea ghidurilor chirurgicale, stabilind un nou standard în implantologie. 
 
Dr. Paolo Di Francesco este specializat în Protetică Dentară și Implantologie orală, deținând noțiuni practice de chirurgie orală și parodontologie. Abilitățile sale clinice sunt puse în practică la Clinica Dr. Di Francesco din București. În plus, este și cadru didactic asociat la Universitatea “Titu Maiorescu” din București.

 
Ulterior prezentării și sesiunii de întrebări și răspunsuri, rămânem în continuare pentru povești, dezbateri, voie bună și, nu în ultimul rând, un vin bun. 
 
Când? 
Pe 11 aprilie, începând cu ora 18:30. 
 
Unde? 
Dr. Fisher Dental Lab (Bd. Lacul Tei, nr. 1 bis), București. 
 
Cât costă? 
Accesul este liber. 
 
Înscrieri: completează formularul de mai sus. 
 
Vă mulțumim pentru atenție și vă dorim o zi frumoasă în continuare! 
 
Cu considerație și simpatie, 
Echipa OTMD 
Orientare. Dezvoltare. Networking. 
Viitorul suntem noi! Împreună!