Dentistry and wine #25

Viitorul suntem noi! Impreuna!

Dacă nu funcționează formularul, vă rugăm să ne trimiteți pe Instagram în privat un mesaj cu toate detaliile cerute în formular și vă vom trece noi pe lista de înscriși. Mulțumim de înțelegere!

Dragi colegi,

Avem plăcerea să vă invităm la cea de-a 25-a ediție a programului Dentistry and Wine – întâlniri informale ale comunității de stomatologi.

Înscrieri: completează formularul de mai sus

La a 25-a ediție a evenimentului, invitatul special, Domnul Dr. Mihai Gavrilescu va aborda subiectul – „Tiny Titans: Moduri Creative de Utilizare a Mini Implanturilor Ortodontice” care aduce în prim-plan aspectele esențiale ale mini-implanturilor în ortodonție.

Domnul Dr. va ilustra modul în care mini implanturile pot revoluționa practica ortodontică, oferind soluții inovatoare și rezultate excelente pentru pacienți – de la îmbunătățirea ancorajului și până la eficientizarea tratamentului.

Domnul Dr. Mihai Gavrilescu este Specialist în Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială, absolvent al multiplelor cursuri de formare în domeniul Ortodonției, premiant al Congresului DenTim 2018 și licențiat în Legislație Medicală și Malpraxis

Ulterior prezentării și sesiunii de întrebări și răspunsuri, rămânem în continuare pentru povești, dezbateri, voie bună și, nu în ultimul rând, un vin bun.

Când?
Pe 28 martie, începând cu ora 18:30.

Unde?
București (Locația exactă va fi comunicată participanților după înscriere)

Cât costă?
Accesul este liber.

Înscrieri: completează formularul de mai sus.

Vă mulțumim pentru atenție și vă dorim o zi frumoasă în continuare!

Cu considerație și simpatie,
Echipa OTMD
Orientare. Dezvoltare. Networking.
Viitorul suntem noi! Împreună!