Dentistry & wine #19

Viitorul suntem noi! Impreuna!

Dacă nu funcționează formularul, vă rugăm să ne trimiteți pe Instagram în privat un mesaj cu toate detaliile cerute în formular și vă vom trece noi pe lista de înscriși. Mulțumim de înțelegere!

La a XIX-a ediție DW că avem plăcerea să o avem precum invitat pe doamna Dr. Camelia Roman, ce ne inspiră prin entuziasmul, profesionalismul și optimismul dumneaei. Alături de do

Voi știați că doar 12% din pacienții noștri se curăță interdentar? Mind the gap! Aproximativ 80% din cariile dentare apar în aproximativ 20% din zonele dentare – care sunt, ați ghicit, cele interdentare.

La a XIX-a ediție DW că avem plăcerea să o avem precum invitat pe doamna Dr. Camelia Roman, ce ne inspiră prin entuziasmul, profesionalismul și optimismul dumneaei.

Teacher ITOP (Individual Oral Training Oral Prophylaxis) și medic dedicat pacienților săi, Cami ne va povesti despre ce înseamnă o igienă orală cu adevărat completă și corectă și cum să instruim și să motivăm pacienții să o întrețină.

Conceptele pe care ni le va explica Cami sunt complexe, dar simple și utile. Într-o lume în care statisticile ne arată că durata medie a unui periaj este de 23 de secunde, avem nevoie de astfel de informații – mai ales că instructajul oferit pacienților duce la retenția acestora în cabinet.

De asemenea, în cadrul DW19 va prezenta și domnul Dr. Gabriel Toma – „Business în stomatologie – merită?”, prin care va ilustra o situație actuală a pieței stomatologie din punct de vedere antreprenorial și care sunt oportunitățile și riscurile în inițierea unui business în domeniul nostru. Gabi este Trainer și Coach în cadrul Business Dose și Managing Partner DentNow.

Când?

Pe 19 octombrie, începând cu ora 18:30.

Unde?

Cluj Napoca, Silicon Forest (strada Deva, nr. 1-7)

Cât costă?

Prima participare la un eveniment Dentistry and Wine este gratuită. Ulterior, taxa de acces la eveniment este de 70 lei, însă membrii OTMD au acces gratuit. De asemenea, locurile sunt limitate, iar membrii OTMD au prioritate.

Pentru a va înregistra precum membru, accesați: https://otmd.ro/devino-membru