Dentistry and Wine #18

Viitorul suntem noi! Impreuna!

În cazul în care întâmpinați probleme la înscriere, vă rugăm să ne contactați pe Instagram sau pe mail, office@otmd.net

DENTISTRY AND WINE #18
3 august, ora 18:00, Mindspace Pipera

La „majoratul” (a XVIII-a ediție) proiectului DENTISTRY AND WINE, vom avea plăcerea să îl ascultăm pe domnul Dan Domnica, Fondator SBT și Co-fondator More Networking, cu o experiență de peste 15 de ani în vânzări și antreprenoriat.

Tema abordată va fi „10 metode funcționale (NU de vânzaire) de a determina pacienții să te aleagă”. Dan ne va prezenta 10 sfaturi utile și practice în abordarea pacienților și comunicarea cu aceștia astfel încât să creștem exponențial șansele de a ne alege precum medic / clinica și a urma planul de tratament complet.

Cel de-al doilea speaker al acestei ediții este domnul Dr. Gabriel Toma, care ne va prezenta „Marketing EFICIENT cu costuri MINIME”, abordând metode funcționale de marketing care nu au nevoie de buget ridicat și pot fi aplicate fără cunoștințe tehnice avansate în domeniu.

Când?

Pe 3 august 2023, începând cu ora 19:00.

Unde?

Mindspace Pipera (Globalworth Campus A, Bulevardul Dimitrie Pompeiu 4-6, etajul 6)

Cât costa?
Prima participare la un eveniment Dentistry and Wine este gratuita. Ulterior, taxa de acces la eveniment este de 70 de lei, însă membrii OTMD au acces gratuit. De asemenea, locurile sunt limitate iar membrii OTMD au prioritate.

Pentru înscrieri și mai multe detalii accesați link-ul din primul comentariu.

Le mulțumim tuturor partenerilor noștri care fac aceste evenimente posibile, contribuind la dezvoltarea profesională a tinerilor medici dentiști!

Vă mulțumim pentru atenție și vă dorim o zi frumoasă în continuare!

Cu considerație și simpatie,

Echipa OTMD

Orientare. Dezvoltare. Networking.