Dentistry & Wine #16

Viitorul suntem noi! Impreuna!

Dacă nu funcționează formularul, vă rugăm să ne trimiteți pe Instagram în privat un mesaj cu toate detaliile cerute în formular și vă vom trece noi pe lista de înscriși. Mulțumim de înțelegere!

Ediția cu numărul 16 a inițiativei Dentistry and Wine este dedicată PARODONTOLOGIEI. Avem bucuria să vă prezentăm temele și speakerii invitați la eveniment:

  • Abordarea nechirurgicală a afecțiunilor parodontale, doar cu GBT și laser – Dr. Anca Calin – trainer în utilizarea laserului, trainer Swiss Dental Academy, Doctorat în Interacțiunea Laserului stomatologic cu biomaterialele folosite în chirurgia maxilo-facială.
  • Terapia Ghidată a Biofilmului – the golden standard – Dr. Camelia Șolea – medic specialist Parodontologie, trainer Swiss Dental Academy

Când?

Pe 13 iunie 2023, începând cu ora 19:00.

Unde?

Mindspace Pipera (Globalworth Campus A, Bulevardul Dimitrie Pompeiu 4-6, etajul 6)

Cât costă?

Prima participare la un eveniment Dentistry and Wine este gratuită. Ulterior, taxa de acces la eveniment este de 70 lei, însă membrii OTMD au acces gratuit. De asemenea, locurile sunt limitate, iar membrii OTMD au prioritate.

La fiecare întâlnire avem onoarea să primim un speaker drept invitat special, care abordează subiecte atât din sfera stomatologiei directe (endodonție, parodontologie, ortodonție, estetică, implantologie etc), dar și din domenii conexe (psihologie, marketing, recrutare, vânzări etc).

Ulterior prezentării și sesiunii de întrebări și răspunsuri, rămânem în continuare pentru povești, dezbateri, voie bună și, nu în ultimul rând, un vin bun.

Vă mulțumim pentru atenție și vă dorim o zi frumoasă în continuare!

Cu considerație și simpatie,

Echipa OTMD

Orientare. Dezvoltare. Networking.

Viitorul suntem noi! Împreună!