Dentistry and wine #15

Viitorul suntem noi! Impreuna!

Dacă nu funcționează formularul, vă rugăm să ne trimiteți pe Instagram în privat un mesaj cu toate detaliile cerute în formular și vă vom trece noi pe lista de înscriși. Mulțumim de înțelegere!

Dragi colegi,

Avem plăcerea să vă invităm la cea de-a XV-a ediție a programului Dentistry and Wine – întâlniri informale ale comunității de stomatologi.

La a XV-a ediție a evenimentului, invitatul special ne va povesti în cadrul prezentării sale, intitulată “Primul ac rupt: Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război” – despre un subiect sensibil. Ca medic începător, cu toții ne-am aflat, ne aflăm sau ne vom afla în fața acestei situații: ac rupt pe canal… „Ce fac în situația asta? Cât de grav este? Cum procedez mai departe?” sunt întrebări care ne pot bântui nopțile. Acest subiect sensibil dar extrem de important va fi abordat la ediția a XV-a Dentistry and Wine. Speakerul acestei ediții este Dr. Andreea Oana Cristescu Roșu, founder & dentist @Nord Vest Dental, Lector la Facultatea de Medicină Dentară, Universitatea Titu Maiorescu.

Când?

Pe 25 mai 2023, începând cu ora 19:00.

Unde?

Mindspace Pipera (Globalworth Campus A, Bulevardul Dimitrie Pompeiu 4-6, etajul 6)

Cât costă?

Prima participare la un eveniment Dentistry and Wine este gratuită. Ulterior, taxa de acces la eveniment este de 70 lei, însă membrii OTMD au acces gratuit. De asemenea, locurile sunt limitate, iar membrii OTMD au prioritate.

Pentru a va înregistra precum membru, apăsați aici.

La fiecare întâlnire avem onoarea să primim un speaker drept invitat special, care abordează subiecte atât din sfera stomatologiei directe (endodonție, parodontologie, ortodonție, estetică, implantologie etc), dar și din domenii conexe (psihologie, marketing, recrutare, vânzări etc).

Ulterior prezentării și sesiunii de întrebări și răspunsuri, rămânem în continuare pentru povești, dezbateri, voie bună și, nu în ultimul rând, un vin bun.

Vă mulțumim pentru atenție și vă dorim o zi frumoasă în continuare!

Cu considerație și simpatie,

Echipa OTMD

Orientare. Dezvoltare. Networking.