Dentistry and Wine 13

Viitorul suntem noi! Impreuna!

Dacă nu funcționează formularul, vă rugăm să ne trimiteți pe Instagram în privat un mesaj cu toate detaliile cerute în formular și vă vom trece noi pe lista de înscriși. Mulțumim de înțelegere!

Voi știați că doar 12% din pacienții noștri se curăță interdentar?
Mind the gap!

Ediția cu numărul XIII Dentistry and Wine o să fie cu noroc, suntem siguri!

Asta și pentru că avem plăcerea să o avem precum invitat pe doamna Dr. Camelia Roman, ce ne inspiră prin entuziasmul, profesionalismul și optimismul dumneaei.

Teacher ITOP (Individual Oral Training Oral Prophylaxis) și medic dedicat pacienților săi, Cami ne va povesti despre ce înseamnă o igienă orală cu adevărat completă și corectă și cum să instruim și să motivăm pacienții să o întrețină.

Conceptele pe care ni le va explica Cami sunt complexe, dar simple și utile. Într-o lume în care statisticile ne arată că durata medie a unui periaj este de 23 de secunde, avem nevoie de astfel de informații – mai ales că instructajul oferit pacienților duce la retenția acestora în cabinet.

Când?

Pe 30 martie, începând cu ora 19:00.

Unde?

Mindspace Pipera (Globalworth Campus A, Bulevardul Dimitrie Pompeiu 4-6, etajul 6)

Cât costă?

Prima participare la un eveniment Dentistry and Wine este gratuită. Ulterior, taxa de acces la eveniment este de 70 lei, însă membrii OTMD au acces gratuit. De asemenea, locurile sunt limitate, iar membrii OTMD au prioritate.

Pentru a va înregistra precum membru, accesați: https://otmd.ro/devino-membru