Dentistry and wine #11

Viitorul suntem noi! Impreuna!

Dacă nu funcționează formularul, vă rugăm să ne trimiteți pe Instagram în privat un mesaj cu toate detaliile cerute în formular și vă vom trece noi pe lista de înscriși. Mulțumim de înțelegere!

DW11 – DIGITAL IS THE NEW BLACK

Dragi colegi,

Avem plăcerea să vă invităm la cea de-a XI-a ediție a programului Dentistry and Wine – întâlniri informale ale comunității de stomatologi – DIGITAL IS THE NEW BLACK

Înscrieri: formularul de mai sus

Speakerul acestei ediții este Dr. Vlad Băncescu, care forțează limitele proteticii digitale, depășind majoritatea obstacolelor datorită cunoștințelor avansate în utilizarea scannerelor intraorale. Pe lângă scannerul intraoral, Vlad utilizează singurul scanner extraoral de cabinet din România, produs de firma Imetric (iCam 4D) folosit pentru a determina pozițiile relative a implanturilor în cazul lucrărilor supraimplantare cu o precizie de 5 μm. Folosindu-se de protocolul digital reușește nu doar să simplifice înregistrarea pozițiilor implanturilor, ci obține rezultate cu o precizie ce tinde spre a fi ideală.

De asemenea, Vlad este Key Opinion Leader al firmei Dentotal Protect pe partea de scannere intraorale 3shape. Ține cursuri în România unde îi învață pe participanți cum să utilizeze corect și efficient scannerul intraoral pentru a obține rezultatele dorite.

Care este tema abordată?

În cadrul acestei prezentări vom încerca să tragem copertina din fața unor mituri/informații eronate care apar când vine vorba de digitalizare și vom învăța despre avantaje, dezavantaje, protocoalele digitale corecte și despre eficientizarea practicii stomatologice. Digital is the new black.

Când?

Pe 18 februarie, începând cu ora 18:45.

Unde?

Mindspace Pipera (Globalworth Campus A, Bulevardul Dimitrie Pompeiu 4-6, etajul 6)

Cât costă?

Prima participare la un eveniment Dentistry and Wine este gratuită. Ulterior, taxa de acces la eveniment este de 70 lei, însă membrii OTMD au acces gratuit. De asemenea, locurile sunt limitate, iar membrii OTMD au prioritate.

Cum mă înscriu: completează formularul de mai sus

Pentru a va înregistra precum membru, accesați: https://otmd.ro/devino-membru

La această ediție Dentistry and Wine, dorim să mulțumim în mod special Dentotal Protect pentru sprijinul oferit în organizarea proiectelor noastre.

Ce se întâmplă la Dentistry and Wine?

La fiecare întâlnire avem onoarea să primim un speaker drept invitat special, care abordează subiecte atât din sfera stomatologiei directe (endodonție, parodontologie, ortodonție, estetică, implantologie etc), dar și din domenii conexe (psihologie, marketing, recrutare, vânzări etc).

Ulterior prezentării și sesiunii de întrebări și răspunsuri, rămânem în continuare pentru povești, dezbateri, voie bună și, nu în ultimul rând, un vin bun.

Vă mulțumim pentru atenție și vă dorim o zi frumoasă în continuare!

Cu considerație și simpatie,

Echipa OTMD

Orientare. Dezvoltare. Networking.

Viitorul suntem noi! Impreuna!