Dentistry and wine #10

Viitorul suntem noi! Impreuna!

Dragi colegi,


Avem plăcerea să vă invităm la cea de-a 10-a ediție a programului Dentistry and Wine – întâlniri informale ale comunității de stomatologi, când invitatul special, dr. Cristi Nedelcu, va aborda subiectul ,,Stomatologie. Dacă apar manifestări neplăcute’’

,,Vreau să am o discuție cu voi, nu vreau să o priviți ca pe o prezentare. Vă voi arăta cazuri de la plombe la implanturi și vă voi povesti prin ce dificultăți treci în meseria asta în încercarea de a evolua. Mulți probabil vreți să vă deschideți propriul cabinet. Discutăm rapid și despre ce presupune lumea asta. În lucrul cu oamenii, când ai o responsabilitate asupra sănătății pacienților, nu de puține ori o să dai de greu. De multe ori e neplăcut, de multe ori te simți singur, frustrat și de cele mai multe ori, când apar “manifestări neplacute”, nu știi cui să te adresezi. Nu va fi prezentarea uzuală pe care o fac toți în care își arată doar cazurile excepționale, ci vor fi discuții desprinse din realitatea de zi cu zi pe care o întâmpin în cabinet de 5 ani.

*Rugăminte: fiecare aduceți cel puțin câte 1 întrebare pregătită de acasă, servita cum s-ar spune.’’

La fiecare întâlnire avem onoarea să primim un speaker drept invitat special, care abordează subiecte atât din sfera stomatologiei directe (endodonție, parodontologie, ortodonție, estetică, implantologie etc), dar și din domenii conexe (psihologie, marketing, recrutare, vânzări etc).
Ulterior prezentării și sesiunii de întrebări și răspunsuri, rămânem în continuare pentru povești, dezbateri, voie bună și, nu în ultimul rând, un vin bun.

Când?
Pe 7 februarie, începând cu ora 18:45.
Unde?
Mindspace Pipera (Globalworth Campus A, Bulevardul Dimitrie Pompeiu 4-6, etajul 6)
Cât costă?
Prima participare la un eveniment Dentistry and Wine este gratuită. Ulterior, taxa de acces la eveniment este de 70 lei, însă membrii OTMD au acces gratuit. De asemenea, locurile sunt limitate, iar membrii OTMD au prioritate.
Pentru a va înregistra precum membru, accesați: https://otmd.ro/devino-membru
Vă mulțumim pentru atenție și vă dorim o zi frumoasă în continuare!
Cu considerație și simpatie,
Echipa OTMD
Orientare. Dezvoltare. Networking.
Viitorul suntem noi! Impreuna!