Dentistry & wine 8 – Parodontologul in echipa multidisciplinara

Viitorul suntem noi! Impreuna!

Dragi colegi,

Avem plăcerea sa va invitam la cea de-a 8-a ediție a programului Dentistry and Wine – întâlniri informale ale comunității de stomatologi.

La fiecare întâlnire avem onoarea să primim un speaker drept invitat special, care abordează subiecte atât din sfera stomatologiei directe (endodonție, parodontologie, ortodoție, estetică, implantologie etc), dar și din domenii conexe (psihologie, marketing, recrutare, vânzări etc).

Ulterior prezentării și sesiunii de întrebări și răspunsuri, rămânem în continuare pentru povești, dezbateri, voie bună și nu în ultimul rând un vin bun.

La a 8-a ediție a evenimentului, invitatul special ne va povesti în cadrul prezentării sale – “Parodontologul în echipa multidisciplinară” – despre rolul parodontologului în realizarea unui plan de tratament și importanța expertizei acestuia în diagnosticul și tratamentul pacienților. Astfel, vor fi discutate principalele tratamente din parodontologie și limita dintre medicul stomatolog generalist și medicul specialist parodontolog.

Speakerul acestei ediții este Dr. Mariana Cărămidă, medic specialist și speaker în domeniul Parodontologiei, cadru universitar UMF „Carol Davila”, București.

Când?

Pe 15 noiembrie, începând cu ora 18:45.

Unde?

Locația va fi confirmată în următoarele zile.

Cât costa?

Prima participare la un eveniment Dentistry and Wine este gratuită. Ulterior, taxa de acces la eveniment este de 70 lei, însă membrii OTMD au acces gratuit. De asemenea, locurile sunt limitate, iar membrii OTMD au prioritate.

Pentru a va înregistra precum membru, accesați: https://otmd.ro/devino-membru

Vă mulțumim pentru atenție și vă dorim o zi frumoasă în continuare!

Cu considerație si simpatie,

Echipa OTMD 

Orientare. Dezvoltare. Networking.

Viitorul suntem noi! Impreuna!