Dentistry and wine #7 -„Digitalizarea în stomatologie: viitorul este aici”

Viitorul suntem noi! Impreuna!

Dragi colegi,

Avem plăcerea sa va invitam la cea de-a 7-a ediție a programului Dentistry and Wine – întâlniri informale ale comunității de stomatologi.

La fiecare întâlnire avem onoarea să primim un speaker drept invitat special, care abordează subiecte atât din sfera stomatologiei directe (endodonție, parodontologie, ortodoție, estetică, implantologie etc), dar și din domenii conexe (psihologie, marketing, recrutare, vânzări etc).

Ulterior prezentării și sesiunii de întrebări și răspunsuri, rămânem în continuare pentru povești, dezbateri, voie bună și nu în ultimul rând un vin bun.

La a 7-a ediție a evenimentului, invitatul special ne va povesti în cadrul prezentării sale – “Digitalizarea în stomatologie: viitorul este aici” – despre digitalizare. Astfel, vom descoperi împreună de ce digitalizarea este esențială în stomatologie, cum a revoluționat și cum poate revoluționa industria noastră. Speakerul acestei ediții este Dr. Cristina Rizea, fondator Dexellence & Dexellence Clinic, medic specialist Protetică dentară.

Când?

Pe 20 Octombrie, începând cu ora 18:45.

Unde?

Mindspace Pipera (Globalworth Campus A, Bulevardul Dimitrie Pompeiu 4-6, etajul 6)

Cât costa?

Prima participare la un eveniment Dentistry and Wine este gratuită. Ulterior, taxa de acces la eveniment este de 70 lei, însă membrii OTMD au acces gratuit. De asemenea, locurile sunt limitate, iar membrii OTMD au prioritate.

Pentru a va înregistra precum membru, accesați: https://otmd.ro/devino-membru

Vă mulțumim pentru atenție și vă dorim o zi frumoasă în continuare!

Cu considerație si simpatie,

Echipa OTMD 

Orientare. Dezvoltare. Networking.

Viitorul suntem noi! Impreuna!