Dentistry and wine #6 – “Cele 8 niveluri psihologice ale pacientului”

Viitorul suntem noi! Impreuna!

Inscrieri: (detalii despre eveniment mai jos)

Politica de confidentialitate Termeni si conditii

Dragi colegi,

Avem placerea sa va invitam la cea de-a VI-a editie a programului Dentistry and Wine – intalniri informare ale comunitatii de stomatologi.

La fiecare intalnire avem onoarea sa primim un cate speaker invitat special, care abordeaza subiecte atat din sfera stomatologiei direct (endodontie, parodontologie, ortodontie, estetica, implantologie etc), dar si din domenii conexe (psihologie, marketing, recrutare, vanzari etc).

Ulterior prezentarii si sesiunii de intrebari si raspunsuri, ramanem în continuare pentru povești, dezbateri, voie buna, dar și vin bun.

La a șasea ediție a evenimentului, invitatul special ne va povesti in cadrul prezentarii sale – “Cele 8 niveluri psihologice ale pacientului” – despre înțelegerea diverselor tipologii de gândire și comportament umane, de la pacientul „bebeluș” la pacientul „șaman”. 

Nicole – speakerul acestei ediții – este fondatorul clinicilor de psihoterapie Wellbeing, este Coach & Trainer, având o pregătire complexă în domeniul comunicării cu oamenii și înțelegerea psihologiei acestora

Când?

Pe 6 octombrie, începând cu ora 18:45.

Unde?

Mindspace Pipera (Globalworth Campus A, Bulevardul Dimitrie Pompeiu 4-6, etajul 6)

Cât costa?

Prima participare la un eveniment Dentistry and Wine este gratuita. Ulterior, taxa de acces la eveniment este de 70 lei, însă membrii OTMD au acces gratuit. De asemenea, locurile sunt limitate, iar membrii OTMD au prioritate.

Înscrieri eveniment: formularul din aceasta pagina

Pentru a va înregistra precum membru, accesați: https://otmd.ro/devino-membru

Vă mulțumim pentru atenție și vă dorim o zi frumoasă în continuare!

Cu considerație si simpatie,

Echipa OTMD 

Orientare. Dezvoltare. Networking.

Viitorul suntem noi! Impreuna!