DENTAL JOBS

Organizația Tinerilor Medici Dentiști

Aesthetic Dental Clinic

 • Adresă: Str. Piața Republicii, nr 43, municipiul Târgu Mureș
 • Sunt în căutare: de Medic dentist – stomatologie generală
 • Ofertă: Clinicile Aesthetic, amenajate astfel încât să fie un mediu plăcut atât pentru pacient, cât și pentru medic, sunt dotate cu echipamente moderne și absolut necesare oricărui medic dornic de performațe (scanner intra oral, microscop endo, laser, etc.). Oferim procent din venituri, mediu competitiv și sprijin pentru dezvoltare profesională alături de echipa noastră.

Aesthetic Kids

 • Adresă: Str Mihai Viteazul, nr 40, municipiul Târgu Mureș
 • Sunt în căutare de: Medic rezident, Medic specialist – Pedodonție
 • Ofertă: Ofertă: Clinicile Aesthetic, amenajate astfel încât să fie un mediu plăcut atât pentru pacient, cât și pentru medic, sunt dotate cu echipamente moderne și absolut necesare oricărui medic dornic de performațe (scanner intra oral, microscop endo, laser, etc.). Oferim procent din venituri, mediu competitiv și sprijin pentru dezvoltare profesională alături de echipa noastră.

Aesthetic Dentalalexc

Adresă: Strada Republicii nr 30, Comarnic, Prahova

E-mail: alexclinci@yahoo.com

Sunt în căutare: de Medic dentist – stomatologie generală, experiență minim 1 an

AP Stomatologic

 • Adresă: Ploiești, Bd Republicii, nr 187
 • Facebook: Ap Stomatologic
 • Sunt în căutare de: Medic dentist – Stomatologie generală, Student la Stomatologie – Endodonție, Parodontologie, Protetică, Stomatologie generală
 • Ofertă: AP Stomatologic își mărește echipa. Căutăm medic colaborator pe stomatologie generală. Se cere profesionalism, punctualitate, seriozitate ,dorința de a lucra într-un mediu plăcut și cu o echipă multidisciplinară.

BeautyDentExpert

 • Adresă: Str Dr. Victor Poloni nr.3, București
 • Facebook: BeautyDentExpert
 • Sunt în căutare de: Medic dentist – stomatologie generală, Medic rezident, Medic specialist – Endodonție, Parodontologie, Ortodonție, Chirurgie BMF, Chirurgie dento-alveolară, Pedodonție
 • Ofertă: Oferim portofoliu de pacienți si procente 40-50%. Cerem Profesionalism, corectitudinea executarii actului medical și minim 2 ani de experiență.

Clinica Salvadent

Adresă: Curtea de Argeș

E-mail: Clinica@salvadent.ro

Facebook: Clinica Salvadent

Sunt în căutare de: Medic dentist – stomatologie generală, medic specialist (Endodonție
Pedodonție, Protetică, Stomatologie generală)

Ofertă: Suntem o echipa de medici tineri si ne cautam colegi pasionati pentru colaborare. Clinica este recent deschisa, cu aparatura moderna si microscop dentar. Dispunem de doua cabinete stomatologice si unul din ele este amenajat special pentru copii. Doarece cabinetul nu se afla in Bucuresti, oferim si cazare pentru cei care vor sa lucreze la noi doua sau mai multe zile pe saptamana. Avem multi pacienti de oferit si un procent avantajos. Cabinetul este dotat cu instrumentar si materiale pentru gusturile fiecarui medic. Se ofera asistenta la scaun, pentru lucru la 4 maini. Nu ezitati sa ne scrieti pentru detalii suplimentare! Cer experiență de minim 2 ani.

CMI Popescu Despina Elena

Adresă: Bd Tomis, Constanța

E-mail: drsarafudespina@yahoo.ro

Sunt în căutare de: Medic dentist – stomatologie generală, medic rezident (Endodonție, Parodontologie, Ortodonție, Chirurgie BMF, Chirurgie SMF, Chirurgie dento-alveolară, Pedodonție, Protetică, Stomatologie generală)

Cer: Experiență minim 1 an

CMI Jitaru Diana Nicoleta

Adresă: Comănești, județ Bacău

E-mail: Jitaruaugustin@gmail.com

Sunt în căutare de: Medic dentist – stomatologie generală, sociabil, comunicativ, atent la nevoile pacienților

Ofertă: Cabinet cu adresabilitate mare, programul flexibil, procent din încasări

C.M.I. DR. VARGA IULIA COSET

Adresă: Ploiești, Str. Romană Nr.78

E-mail: iuliavarga197@gmail.com

Website: stomatologievargaiulia.com

Sunt în căutare de: Medic dentist – stomatologie generală, medic rezident, medic specialist (Endodonție, pedodonție, stomatologie generală), student la stomatologie

Ofertă: Salariu stabil și oportunitatea de a învăța ,,secretele” stomatologiei de la un medic specialist cu o experiență de peste 25 de ani; cer seriozitate, ambiție, dorința de a profesa.

Dental District

Adresă: Calea Victoriei nr.155, Bl. D1, Sc.8, Et.1 Sector 1, București

E-mail: victoriei@dentaldistrict.ro

Facebook: https://www.facebook.com/DentalDistrictPG

Website: https://dentaldistrict.ro/

Sunt în căutare de: Medic dentist – stomatologie generală, medic rezident, medic specialist (Pedodonție, protetică, stomatologie generală)

Ofertă: Căutam un coleg ambițios care dorește să se dezvolte profesional într-o clinică modernă, dotată cu aparatură de ultimă generație.

Dentcult

Adresă: Baia Sprie, Maramureș

E-mail: contact@dentcult.ro

Facebook: https://www.facebook.com/dentcult

Website: http://www.dentcult.ro

Sunt în căutare de: Medic dentist – stomatologie generală

Ofertă: Angajăm medic stomatolog cu spirit de echipă, dorința de evaluare într-un cabinet dotat cu aparatură de ultimă generație.
Se cere profesionalism, punctualitate.

Dentistry Comfort

 • Adresă: Str. Constructorului nr.12, Focsani, Vrancea
 • Sunt în căutare de: Medic specialist – Ortodonție
 • Ofertă :Caut colaborare cu un medic ortodont cu care să stabilim o zi sau două pe saptamană în care să progrămăm copiii cu aparate ortodontice. În legătură cu modul de retribuire al medicului, ne vom consulta și vom găsi cea mai bună soluție. Cer experiență de minim 1 an.

La Stomatologie

Adresă: Iuliu Maniu 244J, București

E-mail: hr@lastomatologie.ro

Facebook: La Stomatologie

Website: https://lastomatologie.ro

Sunt în căutare de: Medic dentist – stomatologie generală, experiență minim 2 ani

Medim Dental Clinic

Adresă: Str Gh. Gr. Cantacuzino nr.49, Ploiești

E-mail: aeerdna85@yahoo.com

Website: http://www.medim.ro

Sunt în căutare: de Medic dentist – stomatologie generală

Ofertă: Oferim procent din venituri, mediu competitiv și sprijin pentru dezvoltare profesională alături de echipa noastră.

Pediadent SRL

Adresă: Str Calea Galați, nr. 68, bloc j, ap. 2, Brăila

E-mail: oanadaniela_chirpac@yahoo.com

Facebook: Stomatologie pentru Copii si Parinti Braila

Sunt în căutare: de Medic dentist – stomatologie generală, medic rezident, medic specialist (Endodonție, Parodontologie, Chirurgie BMF, Chirurgie dento-alveolară, Pedodonție, Protetică,
Stomatologie generală), student la stomatologie

Ofertă: Procent 50 % din încasări. Căutam un coleg serios, care să se alature echipei noastre. Experiența nu este obligatorie, dar un spirit orientat spre însușirea celor mai bune tratamente posibil de oferit pacientului, da.

Sikario DentL

Adresă: Baia Mare, Stefan Luchian

E-mail: cirtiucarmen@yahoo.com, sikariodental@gmail.com

Website: sikariosental.com

Sunt în căutare de: Medic dentist – stomatologie generală, medic rezident, medic specialist (Pedodonție, Protetică, Stomatologie generală)

SyroDent

 • Adresă: Barbu Vacarescu 41, București
 • Sunt în căutare de: Student la stomatologie

TeoHappyDent

 • Adresă: Ioan Ursu nr.14, Brașov
 • Sunt în căutare de: Medic dentist – stomatologie generală, Medic rezident, Medic specialist – Endodonție, Pedodonție, Stomatologie generală
 • Ofertă: Ofer spre închiriere cabinet dentar nou, utilat cu aparatură de ultimă generație sau colaborare cu procent din încasări. Menționez că acest cabinet se află în Brașov și este amplasat într-un cartier nou în plină dezvoltare. Cer experiență de minim 2 ani.

Vitalisdent

 • Adresă: Vișeu de Sus
 • Facebook: Vitalisdent
 • Sunt în căutare de: Medic specialist – Chirurgie BMF
 • Ofertă: Am nevoie de un medic stomatolog dispus la deplasare, cam de 2 ori pe lună. Cer minim 2 ani experiență.

Este cunoscut faptul că poate fi incredibil de dificil găsirea unui job în primii ani din cariera de medic stomatolog.

De asemenea, observăm că există numeroase clinici în căutare de colaboratori. 

Așadar, pentru a ajuta tinerii medici stomatologi și studenții la medicină dentară care doresc să meargă în practică, lansăm inițiativa DENTAL JOBS, care vizează facilitarea procesului de angajare atât pentru tinerii medici și studenții la medicină dentară, cât și pentru cabinetele și clinicile care sunt în căutare de angajați.

Ce facem concret?

Medicii stomatologi și studenții interesați de colaborare vor completa formularul dedicat pe www.otmd.ro/caut-job, în care răspund la câteva întrebări și pot încărca CV-ul lor, iar noi vom trimite lista cu cei care au aplicat cabinetelor și clinicilor care sunt în căutare de colaborări și au completat formularul www.otmd.ro/ofer-job

De asemenea, vom actualiza odată la 2 săptămâni lista cabinetelor și clinicilor care caută exact pe această pagină.

Ce trebuie să faci dacă ești medic stomatolog sau student la medicină dentară?

Completează formularul de aici: www.otmd.ro/caut-job și vei fi inclus în lista pe care o trimitem clinicilor și cabinetelor care caută colaborări până în momentul în care soliciți să te eliminăm de pe listă printr-un mail la office@otmd.net 

Ce trebuie să faci dacă ești în căutare de colaboratori pentru cabinet sau clinică?

Completează formularul de pe www.otmd.ro/ofer-job și vei primi odată la 2 săptămâni lista cu medicii și studenții care sunt în căutare de colaborări. De asemenea, clinica/cabinetul va fi adăugat/ă pe www.otmd.ro/dental-jobs . Vom elimina clinica de pe site și nu îți vom mai trimite mail-uri cu listele de medici/studenți în momentul în care soliciți să te eliminăm de pe listă printr-un mail la office@otmd.net .

Ce trebuie să faci dacă ești în căutare de colaboratori pentru cabinet sau clinică?

Completează formularul de pe www.otmd.ro/ofer-job și vei primi odată la 2 săptămâni lista cu medicii și studenții care sunt în căutare de colaborări. De asemenea, clinica/cabinetul va fi adăugat/ă pe www.otmd.ro/dental-jobs . Vom elimina clinica de pe site și nu îți vom mai trimite mail-uri cu listele de medici/studenți în momentul în care soliciți să te eliminăm de pe listă printr-un mail la office@otmd.net .

Ce trebuie să faci dacă ești în căutare de colaboratori pentru cabinet sau clinică?

Completează formularul de pe www.otmd.ro/ofer-job și vei primi odată la 2 săptămâni lista cu medicii și studenții care sunt în căutare de colaborări. De asemenea, clinica/cabinetul va fi adăugat/ă pe www.otmd.ro/dental-jobs . Vom elimina clinica de pe site și nu îți vom mai trimite mail-uri cu listele de medici/studenți în momentul în care soliciți să te eliminăm de pe listă printr-un mail la office@otmd.net .

Sperăm ca acest proiect să fie de ajutor și cât mai mulți medici și studenți să își găsească locul în cabinetul sau clinica potrivit/ă.

Mult succes!