Dental Debate

Organizația Tinerilor Medici Dentiști

Ce este Dental Debate?

Dental Debate reprezintă un proiect prin care ne dorim să ajutăm atât la DEZVOLTAREA, cât și la asigurarea NETWORKING-ului tinerilor medici stomatologi prin întâlniri informale ce vor avea loc periodic, seara, într-o locație ce va fi anunțată înainte de fiecare întâlnire.

​Ținând cont de măsurile de distanțare socială, respectiv de imposibilitatea de a susține proiectul în mediul offline, am apelat și la mediul online. 

​Ce facem la întâlnirile respective?

Scopul principal al întâlnirilor este socializarea – atât despre aspecte personale, cât și de aspecte profesionale – da, avem de-a face cu NETWORKING.

Astfel, pe lângă discuțiile despre prieteni, familie, ultimele știri sau despre tendințe în modă, ce au rolul de a ne apropia și a ne cunoaște mai bine, putem discuta, la fiecare întâlnire, câteva cazuri ale medicilor participanți. Dacă aveți nevoie de vreo părere în contextul în care vă confruntați cu un caz dificil sau vreți să arătați colegilor rezultatele obținute în urma tratării unui pacient, acum e momentul.

De asemenea, la fiecare întâlnire, este invitat un lector care va susține o mică prezentare, de 30-60 minute, despre diverse teme de interes (de exemplu – Stomatologia digitalizată, Fațetarea, dar și Comunicarea cu pacientul sau Marketingul în stomatologie). Această prezentare, urmată de sesiuni de întrebări și răspunsuri, contribuie, bineînțeles, la DEZVOLTAREA tinerilor medici dentiști.

Când și cât durează o întâlnire?

Periodic, odată la 2 săptămâni – 1 lună.

O întâlnire are durată între o oră și 3 ore, în funcție de cât de lungă este prezentarea lectorului invitat și cât de mult vreți să stați la discuții după cu colegii.

Cum te înscrii?

Înscrierea se face pe site, în baza unui formular, pentru fiecare întâlnire. În principiu, dacă locația ne impune un număr maxim de participanți, vom limita înscrierile, iar primii înscriși vor avea prioritate.