Adunarea Generală Națională OTMD

Organizația Tinerilor Medici Dentiști

Anunțăm cu mândrie că prima Adunare Generală a Organizației Tinerilor Medici Dentiști va fi organizată în data de 14-16 mai 2021 la Rin Grand Hotel, dar va fi transmisă și în format online.

În cadrul Adunării Generale vom discuta aspecte legate de dezvoltarea organizației și vom dezbate potențiale inițiative și proiecte în interesul și sprijinul comunității de tineri medici dentiști din România, așa că vă invităm cu drag să participați la discuțiile pe care le vom avea în data de 15 mai, în intervalul 12:00-13:30.

Puteți intra și voi la dezbateri și aduce propuneri în discuție accesând următorul link: https://zoom.us/j/98219738458

Discuțiile noastre se vor orienta în cele trei direcții principale OTMD:

– Orientare – ce inițiative putem porni pentru a ajuta tinerii medici să înțeleagă aspecte complementare stomatologiei – legislative, contabilitate, puncte EMC etc;

– Dezvoltare – ce activități științifice putem implementa pentru a ajuta la pregătirea cât mai țintită și eficientă a comunității;

– Networking – ce evenimente putem organiza pentru a crea contextul comunicării și colaborării între tinerii medici stomatologi din România.

Dacă nu puteți participa la Adunarea Generală în data de respectivă, vă invităm să ne transmiteți opiniile voastre completând formularul de de mai jos. Răspunsurile sunt anonime și vă asigurăm că o să ajute mult întreaga comunitate.

Ne bucurăm că după aproape un an de activitate oficială avem o comunitate atât de mare și suntem siguri că tinerii medici dentiști o să aibă alt punct de pornire în carieră cu toate oportunitățile și activitățile creat de noi!

Viitorul suntem noi! Împreună!